Луцька ТВК не може підбити підсумки, бо не всі дільниці подали результати голосування

Джерело: Волинське агентство розслідувань
  1. Новина відноситься до:

Станом на 20:40 26 жовтня до Луцької міської виборчої комісії ще не надійшли результати голосування з дільниць, куди повернули протоколи на уточнення.

Тож підбити підсумки голосування сьогодні, найімовірніше, вже не вдасться. Про це повідомила секретар Луцької міської виборчої комісії Інна Ніколайчук, пише «Волинське агентство розслідувань».

Комісія не може підбити остаточних результатів, оскільки є результати голосування не з усіх дільниць.

Секретар комісії повідомила, що представники всіх дільниць вже принаймні один раз «побували» у ТВК. Проте значну частину повертають на уточнення результатів через неточність підрахунків, неправильне заповнення документів та помилки у протоколах.

«Люди не розуміють, хоча там є внизу формули, як перевірити, чи правильно вони склали протокол, і вносять не ті цифри», – додала Ніколайчук. Тож таким дільницям повертають документи на уточнення. До того ж, залишилося ще декілька дільниць, які досі чекали у черзі.

Роботу комісія продовжить й уночі – перерви у засіданні ТВК оголошувати не планують. А очікувати на остаточні результати волевиявлення лучан доведеться, скоріш за все, не раніше, ніж завтра.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі