Книжковий Арсенал здобув відзнаку Лондонського книжкового ярмарку

Джерело: Новое время

Міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал отримав нагороду Лондонського книжкового ярмарку International Excellence Awards 2019.

Як повідомила прес-служба Мистецького арсеналу, нагорода одній з найгучніших українських книжкових подій була призначена у номінації Літературний фестиваль.

За словами журі, їх вразила мультидисциплінарність фестивалю: коли взаємодіють різні види мистецтв і перетинаються фахові середовища, при цьому книга залишається в центрі уваги.

«Ця перемога – це передовсім визнання команди Мистецького арсеналу, де кожен підрозділ вкладає масу сил у те, аби Книжковий Арсенал був справді тим прекрасним фестивалем, що поєднує мистецтва і не випускає книгу з фокусу уваги», – прокоментувала нагороду генеральна директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.

 

Церемонія нагородження відбулась 12 березня 2019 року у виставковому центрі Олімпія в Лондоні.

International Publishing Industry Excellence Awards – це міжнародна премія, заснована Лондонським книжковим ярмарком та Британською асоціацією видавців, що має на меті продемонструвати світові досягнення й інновації видавничої справи. Нагорода у номінації Літературний фестиваль вручається з 2016 року.

Цьогоріч у номінації Літературний фестиваль, крім Книжкового Арсеналу, за нагороду змагалися ще два фестивалі – Міжнародний літературний фестиваль в Утрехті (Нідерланди) та Міжнародний літературний фестиваль у Макасарі (Індонезія).

У попередні роки переможцями ставали фестивалі з Бразилії, Індії і Малайзії.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі