Церемонія «Оскар» проходитиме без ведучого вперше за 30 років

Джерело: Громадське

Церемонія вручення кінопремії Американської кіноакадемії «Оскар» у 2019 році пройде без ведучого. Цю інформацію підтвердили представник кіноакадемії та представниця компанії ABC Entertainment, яка транслюватиме церемонію.

Так, церемонія без ведучого пройде вдруге в історії кіноакадемії: вперше таке сталось рівно 30 років тому, у 1989 році, коли продюсер Аллан Карр вирішив залучити до 61-ої церемонії Оскара більше доповідачів і прибрати ведучого.

Ця церемонія вважається однією з найгірших в історії кіноакадемії. Телевізійний критик Los Angeles Times Говард Розенберг написав тоді: «Церемонія була напрочуд позбавлена ​​магії. Вона була затхлою і, порівняно з минулорічною, абсолютно вмираючою».

Як повідомляє NBC, представниця ABC Entertainment Керрі Бьорк повідомила, що на церемонії будуть присутні «безліч знаменитостей», які вручтимуть нагороди.

Планується також «досить захоплююче відкриття» телевізійної трансляції.

Нагадаємо, на початку грудня оргкомітет Оскара оголосив, що ведучим церемонії американської кіноакадемії у 2019 році буде американський актор, стендап-комік Кевін Гарт. Гарт відомий ролями в фільмаї «Дуже страшне кіно», «Шалений патруль».

Однак, через 2 дні після пропозиції Кевін Гарт відмовився вести церемонію премії Оскар через звинувачення у гомофобії, пов'язані з його публікаціями у соцмережах у 2010 році. Актор зазначив, що не хоче відволікати присутніх на церемонії нагородження.

Церемонія вручення премії Оскар відбудеться 24 лютого у Лос-Анджелесі.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі