Дмитро Добродомов: «Ми – за деолігархацію України»

  1. Новина відноситься до:

У Луцьку в приміщенні «Просвіти» відбулася зустріч громадськості із лідером партії «Громадський рух «Народний контроль», народним депутатом Дмитром Добродомовим.

 

«Місцеві вибори, які відбудуться незабаром, покажуть, чи готові ми до змін. Зараз все робиться для того, аби заблокувати прохід у владу волонтерів, учасників АТО, громадських активістів, журналістів. Під видом нібито нормальних законів нинішні можновладці хочуть унеможливити доступ до влади цих людей. Утім, «ГР «Народний контроль» об’єднав громадські організації, активістів, волонтерів, учасників АТО, людей, які повинні бути максимально представлені у владі, самоврядуванні», – сказав Добродомов на зустрічі.

Він також запевнив, що у Луцьку сформована чудова команда від «ГР «Народний конроль». Дмитро Добродомов додав, що політсила йде на місцеві вибори із конкретним антикорупційним планом, який дуже легкий до виконання. Політична партія у передвиборчій програмі обіцяє виборцям відкриті конкурси на усі посади, відкриті бюджети, ніяких партійно-квотних принципів та можливість громади впливати на владу.

«Ініціатива парламентської групи «ГР «Народний контроль» – введення норми по відкликанню депутата. Якщо громада аргументовано представить докази, аби відкликати когось із депутатів з нашої партії, у чому сумніваюся, бо у нас дуже якісний склад, то я беззастережно дам таке погодження», – запевнив лідер партії.  

За словами Добродомова, «ГР «Народний котроль» – партія «горизонтального типу», і жодної людини, нав’язаної з центру, у ній немає.

«Нам важливо, аби були збережені принципи, із якими ми йдемо на вибори. Багато людей «колишніх», розуміючи ріст популярності нашого руху, тиснули на нас, особливо представники групи «Континіуму», але отримали категоричну відмову. Бо ми – за деолігархацію України. Люди мають розуміти, що партія – це не «кока-кола» і «Макдональз», які можна швидко розкрутити, а це конкретна діяльність та щоденна робота», – наголосив Добродомов.

Як відомо, у Луцьку від партії ГР «Народний контроль» балотуватиметься на посаду міського голови місцевий депутат Павло Данильчук. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі