Оголосили номінантів премії «Золота малина-2019»

Джерело: Громадське

Кінопремія «Золота малина» оголосила номінантів 39 щорічної церемонії, яка визначить найгірші фільми, найгірших акторів та режисерів 2018 року.

Найбільше номінацій отримали стрічки «Холмс та Ватсон», «Іграшки для дорослих», «Кодекс Готті», «Вінчестер. Будинок збудований привидами». 

На звання найгіршого фільму претендує п’ять стрічок: «Кодекс Готті», «Іграшки для дорослих», «Холмс та Ватсон», «Робін Гуд», «Вінчестер. Будинок збудований привидами».

Звання найгіршої акторки можуть отримати Дженніфер Гарнер за роль у бойовику «М’ята», Ембер Херд за фільм «Лондонські поля», Меліса Маккарті відразу за два фільми — «Іграшки для дорослих» та «Душа компанії», Гелен Міллер за «Вінчестер» та Аманда Сейфрід за роль у фільмі «Клаппер».

Номінантами на звання найгіршого актора стали Джоні Депп за мультфільм «Шерлок Гномс», Вілл Ферелл за «Холмс та Ватсон», Джон Траволта за роль Джона Готті, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп за свої ролі у документальному фільмі «Смерть нації» та за стрічку «Фаренгейт 11/9» і Брюс Вілліс за «Жагу смерті».

Номінантами на звання найгіршого режисера стали: Ітан Коен («Холмс та Ватсон»), Кевін Конноллі («Кодекс Готті»), Джеймс Фолі («П’ятдесят відтінків свободи»), Браян Генсон («Іграшки для дорослих»), брати Спіріг («Вінчестер»).

Серед номінантів на найгірший сценарій назвали сценаристів таких фільмів: «Смерть нації» (Дінес Д’Соуза та Брюс Шулі), «П’ятдесят відтінків свободи» (Найл Леонард), «Кодекс Готті» (Лео Россі та Лем Доббс), «Іграшки для дорослих» (Тодд Бергер), «Вінчестер. Будинок збудований привидами» (Том Вон та брати Спіріг).

Найгіршими ремейками або сиквелами можуть стати «Смерть нації», «Холмс та Ватсон», «Робін Гуд», «Жага смерті» та «Мег».

Премія «Золота малина» — це антинагорода, антипод до кінопремії «Оскар». За традицією її номінантів оголошують за день до оголошення номінантів на «Оскар». А переможців визначають за день до вручення золотих статуеток.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі