У Києві відкрилась грандіозна виставка з 3D-скульптурами: ефектні фото

Джерело: канал 24

14 листопада у Києві запрацювала приголомшлива сучасна виставка Samskara, яка поєднала експозиції з графічними роботами Андроїда Джонса, інтерактивними інсталяціями та 3D-скульптурами.

Першими гостями світського заходу стали прихильники художника та українські знаменитості. Зокрема, відкриття виставки Samskara відвідали  учасники гурту Shanti People, ведучий "Хіт-ФМ" Денис Жупник з дружиною Олександрою, саундпродюсер Артур Данієлян, актор Ілля Дерменжи, ді-джей та ведуча Даша Коломієць та інші.

Виставка в Києві Samskara
Виставка в Києві Samskara / прес-служба


Перша вечірка виставки Samskara / прес-служба

Для всіх відвідувачів виставки організатори можуть провести спеціальну екскурсію, завдяки якій можна дізнатись більше про творчість митця та його життя. 

Варто зазначити, що головним натхненням для Андроїда Джонса є індійська філософія. Особливу роль на нього справила книга Бхагавадгіта, що простежується у картинах митця. Сама ж виставка Samskara є своєрідним способом пов’язати цитати з видання в один світ.

Перебуваючи на виставці, важливо пам’ятати про душу та процес її переродження. Душа перероджується подібно тому, як ми змінюємо одяг. Скинув попереднє тіло, душа ставить собі найважливіші питання, шукає себе та переосмислює вектор свого розвитку,
– розповіли представники Samskara.


Виставка у Києві / прес-служба

Виставка Київ
Samskara / прес-служба

Роботи Андроїда Джонса
Роботи Андроїда Джонса / прес-служба

Сучасне мистецтво
Сучасне мистецтво / прес-служба 

ефектна виставка в Києві
Ефектна виставка сучасного мистецтва / прес-служба

Samskara виставка
Виставка Samskara у Києві приголомшує красою / прес-служба

Відомо, що виставка цифрового мистецтва буде діяти до 13 січня. Захід відбувається в Будинку одягу на Львівській площі. В її рамках також заплановані гучні вечірки, зокрема, 17 і 18 листопада.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі