Продається: ТОП-5 осель легенд Голлівуду

Продається: ТОП-5 осель легенд Голлівуду

От ви собі уявляєте, як це воно – робити вранішні тости на кухні Елвіса, валятися в ліжку Одрі чи відриватися на мокрій вечірці в басейні Мерилін? Ми теж не уявляємо, бо не маємо таких грошей. А якби мали, давно б вели для вас прямі трансляції з легендарних осель, виставлених на продаж. Щоправда, деякі з них уже придбані (ким, достеменно невідомо). Читаймо оголошення – мріяти, кажуть, корисно.

Маєток Одрі Хепберн

Площа: 7,000 sq ft (650 м2)

Локація: Холмбі-Хіллс, Лос-Анджелес

Вартість: 13,995 млн $

Тут усе в стилі витонченої Одрі. Маєток 1938-го року – елегантний, як голлівудські фільми за участі зірки. Головний будинок, за проектом архітектора Пола Вільямса, демонструє класичний смак. Він має шість спалень і чотири ванні кімнати. На прилеглій території – гостьова оселя, будівля для персоналу, басейн і тенісний корт. Це вам не орендована квартира Голлі Голайтлі зі «Сніданку у Тіффані»!

Будинок Елвіса Преслі

Площа: 5,000 sq ft (465 м2

Локація: Лас-Вегас, штат Невада

Вартість: 5,9 млн $

У цих стінах у 1967-му Елвіс провів свій медовий місяць із Прісциллою. Подейкують, що саме тут зародилося життя Лізи Марі (напевно, хтось тримав свічку). Зведений у 1962 році, за проектом архітектора-модерніста Вільяма Крізеля, будинок і досі виглядає футуристично. Недарма він має назву The House of Tomorrow. Стіни зі скла та тераси біля басейну вражають навіть через півстоліття.

Будинок Мерилін Монро

Площа: 2,624 sq ft (244 м2)

Локація: Брентвуд, Лос-Анджелес

Вартість: продано в 2017 році за 7,25 млн $

Що спонукало нещасну Мерилін придбати цей будинок у 1962 році незадовго до смерті, невідомо. Але це єдине житло, яке будь-коли належало сексуальній білявці. Приваблива споруда в колоніальному стилі ховається за високим парканом і залишається майже незмінною. А знаменитий басейн, біля якого засмагала зірка, та цитрусовий сад у внутрішньому дворі додали до вартості будинку кілька мільйонів зелених.

Маєток Жаклін Кеннеді 

Площа: 23,000 sq ft (2137 м2)

Локація: Маклін, Північна Вірджинія

Вартість: продано за 49,5 млн $

Тут пройшло дитинство майбутньої першої леді США. Тепер зрозуміло, звідки у Джекі такі амбіції та особливий смак – дівчина зростала в небаченій для простих американців розкоші. Садиба розташована на березі річки, має 9 спалень, 11 ванних кімнат, критий і відкритий басейни, тенісний корт і гараж на чотири автівки. І, звичайно, тут не обійшлося без мальовничого саду і тераси з видом на річку. Президентські хороми!

Маєток Cелін Діон

Площа: 20,000 sq ft (1858 м2)

Локація: Юпітер Айленд, Флорида

Вартість: продано в 2017 році за 28 млн $

Скляні стіни, 13 спалень та 14 ванних кімнат – це далеко не все, що вирізняє маєток у багамському стилі. Крім основного будинку, на ділянці є два гостьових, будинок для гри в теніс, будинок біля басейну і двоповерховий пляжний будиночок з масажною кімнатою. Але ще більше вражає власний аквапарк – оце дійсно рівень справжніх селебріті! Три басейни, дві гірки, водні гармати та класичний будиночок на дереві – чого ще бажати, та ще й у сонячній Флориді!?


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі