Музичні події фестивалю Фронтера: історія, пристрасть і душа

Поезія, проза, презентації, лекції, дискусії, виставки, екскурсії, театр. Це далеко не повний перелік форм, які пропонує новий Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера», що відбудеться у Луцьку 16-18 листопада.

А ще організатори підготували музичні події, які доповнять цей культурний мікс. До речі, квитки можна придбати онлайн на Кasa.in.ua та в книгарні «Волинської обласної друкарні» (проспект Волі, 27).

Вистава «Емі Вайнхауз. Тіло та душа»

Життя Емі Вайнхауз як історія музики, популярності і самотності. Поет Павло Коробчук у ролі журналіста бере інтерв’ю у відомої співачки і поступово усвідомлює, що  ховається за образом світової знаменитості. В цей час музична частина, яку відтворює київський гурт The Velvet Sun, показує усі грані загадкової нічної сторони, широкий діапазон внутрішнього світу художника: від дитячого щасливого стану гри, через ніжність та пристрасть закоханої жінки, до виснажливих наркотичних мук людини.

Час та місце: 17 листопада, театр ляльок (вул. Кривий Вал, 18), 19:00-20:20

 

 

Музичний вечір Христини Халімонової

Христина Халімонова – музикантка, композиторка і авторка пісень. Працює в acoustic, piano, alternative pop, indie, chamber pop, проте її творчість складно віднести до якогось зі стилів. Усе, що вам раніше було відомо про музику,  розсіюється і губиться серед цієї неймовірної, потужної і емоційно всеосяжної енергетики.

Час та місце: 17 листопада, театр ляльок (вул. Кривий Вал, 18), 20:40-21:40

 

 

«В саду зізнань»

Це музично-поетичний перформанс за віршами Мар'яни Савки. Мікс електронної та акустичної музики, співу і рецитації, що творить єдине дійство, канвою якого є вірші про сад життя, про почуття і стихії, про світ і природу речей. Голос, поезія, музика, тіло жінки, сад і блакитний тент — головні герої музичного дійства.

Час та місце: 18 листопада, театр ляльок (вул. Кривий Вал, 18), 17:20-18:20

 

 

Музично-поетичний вечір Уладзя Лянкевіча

Білоруський письменник, перекладач та музикант, член білоруського ПЕН-клубу. Його називають одним з найперспективніших авторів свого покоління, який одночасно працює в кількох видах мистецтва і різних літературних жанрах. Лянкевич читатиме глибокі проникливі тексти в акустичному супроводі.

Час та місце: 18 листопада, театр ляльок (вул. Кривий Вал, 18), 19:50-20:50

 

 

ОРГАНІЗАТОРИ

ГО «Мистецьке об’єднання «Стендаль», Департамент культури Луцької міської ради та меценат Роман Бондарук.

ПАРТНЕРИ

Генеральне консульство Республіки Польща у Луцьку, Волинська обласна рада, Волинська обласна друкарня, Passage Interdit, Ideil, Fragolino Novellina, Pub Oldskull, Rhombus Hotel, Kava Avenue.

ОФІЦІЙНИЙ ХЕШТЕГ: #фронтерафест

Більше інформації шукайте на сайті: www.stendal.com.ua

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі