Колекцію речей Френка Сінатри виставили на аукціон

Джерело: TheБабель

У Нью-Йорку аукціонний дім Sotheby's продає колекцію речей американського співака і актора Френка Сінатри.

Серед лотів близько 200 предметів: прикраси, картини, меблі, одяг, книги, аудіозаписи, які належали співакові і його четвертій дружині Барбарі та були зібрані за 22 роки шлюбу.

Серед найбільш відомих речей — діамантова каблучка в 20 карат, яку Сінатра подарував Барбарі в день їх заручин у 1976 році, пише ТАСС. Також з молотка підуть копії сценаріїв до кінофільмів «Відтепер і на віки віків» (From Here to Eternity, 1953) і «11 друзів Оушена» (Ocean's Eleven, 1960). За участь у першому з них Сінатра отримав премію «Оскар» як кращий актор другого плану. Друга стрічка мала великий успіх у публіки і стала основою для рімейка з Джорджем Клуні в головній ролі, який був знятий у 2001 році.

Частина коштів, виручених на аукціоні, підуть на благодійність — на потреби дитячого лікувально-оздоровчого центру в Ранчо-Міраж (штат Каліфорнія), який заснувала Барбара Сінатра. Торги відбудуться у грудні і, як очікується, триватимуть кілька днів.

Френк Сінатра — один з найбільш відомих співаків XX століття, актор, кінорежисер, продюсер і шоумен. Він 11 разів ставав лауреатом премії «Греммі». Славився романтичним стилем виконання пісень і «оксамитовим» тембром голосу. Також удостоєний премій «Оскар» і «Золотий глобус».


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі