«Призначаю слову рандеву»: на Волині відбулася зустріч з поетесою

Джерело: Волинь

Сьогодні у Камінь-Каширській центральній районній бібліотеці відбулася зустріч із талановитою та неординарною особистістю, яскравою представницею поетичного слова – Галиною Денисюк, яка презентувала свою поетичну збірку «Призначаю слову рандеву»

Як повідомляє сайт райдержадміінстрації, це – вірші про кохання, спогади, мрії, про будденість, без яких життя було б позбавленим змісту. Багато поезій Галини Денисюк присвячені жіночій долі.

Серед присутніх – колеги, друзі та шанувальники творчості Галини Яківни. На зустріч завітав також керуючий справами районної ради Валерій Хитрик.

Цікавий діалог, найкращі побажання, автографи та спільні фото ще довго нагадуватимуть про цю подію.

Під час даного заходу присутні мали нагоду почути унікальні сторінки біографії Галини Денисюк. Зокрема, з посмішкою згадувала поетеса свої студентські роки. Разом з тим, аудиторія щедро ставила запитання про творчі та життєві здобутки, поетичну збірку та плани на майбутнє. Адже за словами Галини Яківни, поезія супроводжує та надихає її впродовж життя.

Прикметно, що творча зустріч відбулася напередодні Дня української писемності та мови, який відзначатимуть 9 листопада.

Довідково: Денисюк Галина Яківна народилась у селі Датинь Ратнівського району. Дитинство і шкільні роки пройшли у селі Качин, що на Камінь-Каширщині. Ще школяркою почала писати вірші. Перші публікації у газетах «Волинь» та «Полісся» з’явились у студентські роки під час навчання у Луцькому державному педагогічному інституті імені Лесі Українки (нині – Східноєвропейський національний університет). Трудова біографія Галини Денисюк пов’язана із селом Видричі, де працює заступником директора школи, вчителем української мови та літератури. Найголовніше завдання мистецтва і поетичного слова, вважає Галина Денисюк, – прищеплювати любов до людей, рідного краю, природи, поезії, народної творчості; вчити бачити і відчувати щирість почуттів, душевну красу людини.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі