Луцька книгарня запрошує на літературний коктейль

7 листопада, о 18.30 у книгарні «Є»  відбудеться презентація поетичної збірки Ігоря Астапенка «Шампанське – пиво – шампанське».

«Шампанське – пиво – шампанське» Ігоря Астапенка – справжня лірична колекція з багатим набором експонатів. Тут ви зможете побачити красиву любов у різних її вимірах, страх неосягнення світу з одвічним пошуком істини, невимовну радість і легкий присмуток, холодну приреченість і відтінь надії, ностальгію і залюблений погляд у майбутнє. А ще автор запросить вас посидіти з ним за одною партою, порибалити сонце на узбережжі Адріатичного моря, прогулятися Відрадним одного з вечорів, зрештою, випити хорошого пива й шампанського.

Ігор Астапенко народився 16 березня 1992 року в місті Біла Церква. У 2015 році закінчив КНУ ім. Т.Шевченка (інститут філології). У 2018 році захистив кандидатську дисертацію в Інституті літератури НАН України.

Окремі його вірші перекладені італійською, російською, білоруською, англійською, польською, грузинською, румунською, чеською мовами. Ігор Астапенско є засновником Всеукраїнського поетичного конкурсу «Гайвороння» та літературної платформи «Літстейдж».

 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі