Чому частина Луцька залишилася без гарячої води та тепла?

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У Луцьку деякі будинки 33-го та 40-го кварталу не опалюються через аварійну ситуацію. Зокрема, попередні спроби відремонтувати тепломережу не увінчались успіхом - вночі 13 жовтня її знову прорвало. Окрім того, у вищезгаданих районах існує й проблема з подачею гарячої води. 

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка у вівторок, 13 жовтня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

«У нас є серйозна проблема – 33-й і 40-й квартал залишився без гарячої води і без опалення. Вчора теплотрасу відремонтували, але вночі її знову прорвало», - зазначив мер.

Він звернувся до свого першого заступника Тараса Яковлева з проханням віднайти фінансові можливості допомогти вирішити проблему.

«На жаль, тепломережа перебуває у такому стані, що й немає до чого «приклеїтись». Я просив би, щоб протягом сьогоднішнього дня все зробили таким чином, щоб було до чого «приваритись». Бо люди нарікають, і справедливо нарікають», - додав міський голова.

Микола Романюк наголосив, що у Луцьку - близько 160 кілометрів мереж. Він зауважив, що, зазвичай, перед початком опалювального сезону труби попередньо заповнюють водою, але трапляються й аварійні ситуації, як, наприклад, на 33-му й 40-му кварталах.

«Потрібно переглянути фінансування мереж і знайти кошти на їхній ремонт з резервного фонду. А кошти ці немалі - 1 метр тепломереж коштує від 3000 гривень. Це дуже дорого», - звернувся мер до свого заступника.

А тим часом, попри обіцянки влади, до сьогодні будинки, що обслуговуються бойлерними, за адресами Конякіна, 37; Кравчука, 26; Федорова, 4 залишаються без гарячого водопостачання.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі