На Волині експонують князівську цеглу з тризубом

Джерело: Волинь

Історичний музей с. Княгининок до дня захисника України, та з нагоди сотої річниці прийняття Тризуба державним гербом УНР запрошує на виставку: «Тризуб – символ боротьби та державності»

Відвідувачі мають унікальну можливість побачити зображення нашого герба на предметах з різних періодів нашої історії: князівських часів, Перших визвольних змагань, боротьби ОУН-УПА, еміграції та періоду Незалежності.

Експозиція доповнена автентичними предметами, що допоможуть перенестися в певний історичний час: давньоруськими прикрасами, повстанськими агітаційними листівками, монетами та поштовими марками.

Серед експонатів – князівська цегла з тризубом, кокарди солдат армії УНР та УПА, перші українські гроші. Експозиція доповнена автентичними предметами, що допоможуть перенестися в певний історичний час: давньоруськими прикрасами, повстанськими агітаційними листівками, монетами та поштовими марками.

Для тих, хто бажає більше дізнатися про Державні символи України додатково представлена тематична література, серед якої найкраща книга 2018 року – альбом «Наш Герб. Українські символи від княжих часів до сьогодення».
Чекаємо Вас на відкриття виставки, яке відбудеться 12 жовтня 2018р., початок о 14 годині.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі