Книги для подорожей: що почитати в Італії, Іспанії, Франції

Джерело: znaj.ua

Вибір книги для подорожі дуже важливий. Адже він вплине на ваш настрій, сприйняття міста і країни, а також створить особливу атмосферу.

Нижче ви знайдете кращі варіанти книг для подорожей в Італію, Францію та Іспанію

Італія

Чудовим вибором стане "Неаполітанський квартет" Олени Ферранте. Це чотири романи, які розповідають історію про двох подруг, їх дорослішання, дружбу, життя і кохання.

Ви також можете додати до свого італійського списку такі книги:

• "Чудові руїни" Джесс Уолтер - роман, соціальна сатира, яка висміює і критикує голлівудську культуру;
• роман "Сіракузи" Делії Ефрон, який розповідає про сімейну подорож дивовижними містечками південної Італії ;
• роман Корнелії Функе "Король злодіїв", головний герой якого мріє швидше подорослішати, тому виховує безпритульних.

Якщо ви надаєте перевагу класичній літературі, вам неодмінно сподобається вишукана історія кохання Е. М. Форстера "Кімната з видом".

 

Іспанія

Для Іспанії ідеально підійде "Тінь вітру" Карлоса Руїса Сафона. Історія перенесе вас в Барселону 1940-х років. Дія сюжету обертається навколо таємного сховища рідкісних таємничих книг. Одна з них розкриє юному головному герою страшну таємницю, наповнену лабіринтами інтриг.

Безпрограшним варіантом стане і класика – "І сходить сонце" Ернеста Хемінгуея або "Родина Паскуаля Дуарте" Каміло Хосе Сели.

 

Франція

Кращим вибором стане роман "Елегантність Їжачка" Мюріел Барбері. Він розповість захоплюючу історію про жінку, яка має відмінний інтелект і вишуканий смак, але прикидається простою консьєржкою.

Легкими французькими творами, які чудово підійдуть для паризької пригоди, є "Розлучення по-французьки" Діани Джонсон, "Мені так добре тут без тебе" Кортні Маум або "Вбивство на Ейфелевій вежі" Клода Ізнера. Любителям французької кухні слід прочитати, "Моє життя у Франції" Джулії Дитини.

Кожна з цих книг зробить вашу подорож яскравою, наповненою приємними емоціями і незабутніми враженнями.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі