Любарт-бот. Поспілкуйся з луцьким князем

Любарт-бот. Поспілкуйся з луцьким князем
  1. Новина відноситься до:

Коли ми в Луцьку випадково зустріли Любарта Гедміновича, то дуже здивувався, адже не вживаємо, щоб аж до такого. А він такий на повному серйозі: "хей, чуваки, давайте створимо бот мене, щоб люди з того світу, ну тобто з вашого, могли щось про замок розпитати". Обвели крейдою навколо себе біле коло - не помогло. :( Довелося піти з ним на пиво. А Любарт виявився цілком адекватним і душу продати не просив! Потеревенили, пороздумували трохи і вирішили написати бот.

 

 

Отже, презентуємо вам Любарт-бот, версія 1.0. Це означає, що коли порівняти його з живою людиною, то це десь так само, як ігри на бейсік порівняти з сучасними шутерами і бродилками.

Менше з тим, сирий бот наполегливо стукає в двері й проситься в реальність.

Любарт-бот ще дуже юний, але уже вміє відповідати на певні базові питання, а найбільше – розповідати про історію замку. (Любарт розповідає про замок Любарта – lol, правда, але то є наш Луцьк!)

Він розкаже про якісь цікавинки з історії замку, про будівництво, татарів, продаж замку за царя, про музейні експозиції всередині, церкву в підземеллі, Окольний замок. Спробуйте розпитати про це. Також Любарт хоче купити авто на бляхах. Порадьте йому щось. Князь поки знає тільки українську мову.

Поговорити з ним можна на разі тільки у Facebook-месенджері. Словом, приємного спілкування!

 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Олександр КОТИС

Коментарі