Американський професор прочитав лекцію луцьким студентам

13 вересня відомий американський професор Маркус Джоб прочитав студентам Луцького національного технічного університету лекцію на тему: «Свобода та християнський вплив на формування Сполучених Штатів Америки». Про це повідомляють на сайті університету.

Маркус Джоб – доктор наук, професор Університету Маямі з 2000 року. Народився в Оклахомі, США. Працював в Школі бізнесу ім. Фармера, Оксфорд, Огайо. Основна сфера діяльності – інформаційні системи та аналіз. Впродовж останніх 25 років надавав консалтингові, навчальні послуги компаніям General Electric, Proctor and Gamble, NASA-Lewis Research Center, Westinghouse. Окрім того, відвідував з лекціями більше 40 українських університетів.

«Ви знаєте вашу історію добре. В 1991 році розвалився радянський союз, відтоді ви перебуваєте в періоді розбудови. За ці роки ви багато прогресували і це мене тішить. Америка любить Україну і хоче, аби вона була незалежною, вільною та процвітаючою країною», – розпочав лекцію професор.

Потому професор Джоб обговорив з присутніми такі теми: визначення свободи; як Колумб відкрив США; про заснування університетів; про проголошення незалежності та конституцію. По завершенню зустрічі Маркус проаналізував і хід розвитку українських закладів вищої освіти.

«Свобода – основне підґрунтя для сили нації. Для того, щоб нація та свобода процвітала, повинні бути моральні цінності. І не просто якість чесноти, а те, що є фундаментом Біблії. Це мій сьогоднішній основний посил», – резюмував Маркус Джоб.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі