8 фітнес-відео з 80-х на всі випадки життя

8 фітнес-відео з 80-х на всі випадки життя

Першими вирішили, що фізичні вправи корисні для людини, стародавні греки - в період Античності гімнастика і музика були одними з головних предметів, все для того, щоб осягнути гармонію духу і тіла. Потім мистецтво атлетизму досягло Римської республіки, де спортивні змагання стали одним з улюблених народних видовищ. В середні віки інтерес до підтягнутоuj тілf у всіх різко минув - все тілесне вважалося грішним, в принципі все вважалося грішним, - і тільки в епоху Відродження почали знову цінувати підтягнуті тіла.

Перші фітнес-програми з'явилися ще за часів Другої світової, коли намагалися поліпшити фізичну підготовку у флоті і в армії. А потім, в 70-і, в США після спеціально проведених урядом тестів було виявлено, що через поліпшення якості життя американці почали в рази менше рухатися. Це, звичайно ж, вплинуло на їхнє здоров'я, і, щоб привести народ в форму, за допомогою засобів масової інформації почали пропагувати здоровий спосіб життя. Фітнес-рух досяг свого піку в середині 80-х, саме тоді була створена Міжнародна федерація фітнесу. А тепер найцікавіше - її президентом став американець українського походження Вейл Бойко.

Коли редакція дізналася цей цікавий факт, то вирішила згадати відеоуроки з фітнесу 80-х, задуматися про те, що американець з українським корінням стоїть біля витоків пропаганди здорового способу життя, зрадіти і створити добірку фітнес-відео на всі випадки життя.

 

Перше відео підійде для початку робочого дня. У будь-якій незрозумілій ситуації одягніть легінси, посміхніться і повторюйте рухи за цією завзятою групою. Запевняємо вас: кардіо 80-х - краще кардіо.

 

Друге відео ідеально підійде, якщо ви не можете встати з дивана. Просто умикніть цих наполегливих фітнес-ентузіастів - і ви не помітите, як опинитеся в гетрах.

 

Це відео підійде, якщо ви напилися з подружками і не знаєте, що б ще такого утнути. Вам завжди прийдуть на допомогу фітнес-відео з 80-х.

 

Четверте відео ідеально підійде, якщо ви в настрої "богиня". Хлопців це теж стосується.

 

П'яте відео ви можете сміливо включати після робочого дня, щоб прийти в себе і зрозуміти, що кольорові купальники цієї фітнес-групи здатні пробудити в вас віру в людство.

 

У шостому відео не так багато фітнесу, як Фабіо, накачаного блондина, який постійно поправляє волосся. Можете влаштувати гру на випивання і перекидати по шоту кожен раз, коли Фабіо буде махати своєю розкішною шевелюрою. Але будьте обережні: є ризик дуже швидко сп'яніти.

 

Сьоме відео ідеально підійде, якщо у вас екзистенційна криза.

 

Ну і наостанок, восьме відео слід дивитися, якщо ви хочете підтягти м'язи обличчя або вигнати сатану. Або і те, і інше одночасно.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі