«Дивися в корінь»: на Волині – незвична виставка витворів природи

Джерело: Район Любомль

На виставці «Дивися в корінь» представлено 60 робіт коренепластики жителя Любомля, журналіста, письменника Володимира Філіпчука.

У середу, 29 серпня, в Любомльському краєзнавчому музеї відбулося урочисте відкриття персональної виставки Володимира Філіпчука. Відкривав та вів захід директор музею Юрій Фініковський, участь в якому взяли представники влади, керівники організацій та установ міста, працівники бібліотеки, друзі митця та інші, – йдеться на сторінці facebook храму історії.

Вироби з коріння та гілок демонструвались на персональних виставках у Волинському краєзнавчому музеї, Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, Волинському обласному науково-методичному центрі культури,Культурно-археологічному центрі «Пересопниця», Шацькому лісовому коледжі, Любомльському краєзнавчому музеї.

Володимир Філіпчук – член Національної спілки журналістів України, працює завідуючим відділу Любомльської районної газети «Наше життя». Автор книг «Строки обветренных улиц», «Равлики-павлики», «Чому запізнюється поїзд», «Море, зорі, папіроси та любов».

Діятиме виставка до кінця вересня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі