У Флоренції затримали туристів за намальоване серце на мосту XIV століття

Джерело: Кореспондент

Австралійці написали на мосту Понте Веккьо у двох кроках від статуї Челліні свої імена, після чого окреслили їх серцем.

В італійській Флоренції затримали туристів-молодят з Австралії, які намалювали серце зі своїми іменами на мосту XIV століття. 

Зазначено, що, гуляючи по Флоренції у свій медовий місяць, подружня пара вирішила увічнити поїздку в Італію. Озброївшись  маркером,що не стирається, 46-річний австралієць написав на символі Флоренції - мосту Понте Веккьо - за два кроки від статуї Челліні - своє ім'я та ім'я своєї дружини, після чого облямував імена серцем.

Як повідомляється, за цим заняттям їх застав поліцейський патруль. Новоспечене подружжя було допитане за звинуваченням в акті вандалізму. Виправдовуючись перед правоохоронними органами, вони заявили, що просто хотіли зробити щось романтичне. Однак подібна мотивація не влаштувала правоохоронців, які виписали австралійцям штраф на 3 тис. євро.

Понте-Веккьо - одна з найдавніших споруд міста, датується 1345 роком. До витівки австралійців міст зберігав свій первинний вигляд. І навіть бомбардування в період Другої світової війни жодним чином не спотворили і не зруйнували його.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі