Фотограф випустив книгу з кадрами найкрасивіших бібліотек світу

Джерело: platfor.ma

Португальський фотограф десятиліттями подорожував світом і робив знімки архітектури та пам’яток, в тому числі історичних бібліотек. Тепер він випустив 560-сторінкову книгу з цими кадрами.

У людей завжди було особливе ставлення до бібліотек, адже в кожній із них зберігається унікальна колекція знань. З цим згоден фотограф із Португалії Массімо Лістрах, який провів десятки років, подорожуючи та роблячи кадри одних із найбільш розкішних, старих, історичних бібліотек по всьому світу. Від середньовіччя до установ XIX століття, від приватних до монастирських колекцій – це величезні приміщення, вишукані сходи, стелажі до самої стелі, різьблені двері, шикарні люстри та особлива атмосфера. А ще це рукописи, сувої папірусу, інкунабули, томи книг і величезна спадщина людства.

 

Бразилiя

 

Францiя

 

Швейцарiя

 

Португалiя

 

Австрiя

 

Чехiя

 

Iталiя

 

Німеччина

 

Португалiя

 

Массімо Лістрах випустив фотокнигу «Найкрасивіші бібліотеки світу», де можна не тільки помилуватися неймовірними зображеннями установ, але й прочитати опис та історію кожної з них – наприклад, Ватиканської бібліотеки, приватного зібрання Будинку Медічі, бібліотеки Трініті-коледжу і багато інших.

560-сторінковий том опублікований видавництвом Taschen і доступний на їхньому сайті та на Amazon. Купити власний екземпляр можна за суму від $150.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі