Фільм за книгою Скрябіна будуть знімати за благодійні внески

Джерело: ВолиньUA

Кінокомпанія Star Media планує зняти фільм «Я, Побєда і Берлін» за мотивами книги Кузьми Скрябіна.

Гроші на зйомки стрічки планують збирати за допомогою благоджійних внесків. Імена тих, хто пожертвує кошти на фільм, вкажуть у титрах.

«Ми будемо збирати кошти на цей фільм через краудфандинг. Решту, якої не вистачатиме, дофінансуємо силами Star Media та копродюсерів. Стрічку знімемо в будь-якому випадку», – розповів генеральний продюсер кінокомпанії Влад Ряшин на Одеському кінофестивалі.

Режисером стрічки «Я, Побєда і Берлін» стане Олександр Кириєнко. Над сценарієм працює Анатолій Крим. На участь у проекті також погодився ведучий Сергій Притула. «Головного героя зватимуть Кузьма, і він, скоріше за все, буде кучерявим, але це буде збірний образ сучасного молодого чоловіка, а не портрет Андрія Кузьменка», – розповів режисер стрічки.

Зйомки проведуть у серпні-вересні наступного року у Львові та Берліні. Саундтреком до фільму стануть музичні твори Кузьми Скрябіна різних часів у сучасній обробці.

Фільм «Я, Побєда і Берлін» планують випустити у прокат 2020-го. Прибуток від показів перерахують до Благодійного фонду імені Кузьми Скрябіна, що допомагає дитячим будинкам та лікарням.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі