Джорджіо Армані — 84: 5 уроків стилю від дизайнера-легенди

Джерело: Gazeta.ua

Сьогодні легендарному італійському дизайнеру Джорджіо Армані виповнилося 84 роки.

Він став легендою моди. Жінок вбрав у чоловічі піджаки, а джинси зробив елементом вечірнього гардероб, пише expres.

До кінця минулого століття і донині майже 90 відсотків чоловічих нарядів на церемонії вручення премії Оскар створюються саме Армані.

Він вбирав героїв культових фільмів: "Недоторкані", "Матриця", саги про Бетмена. Працював над концепцією форми лондонського спортивного клубу "Челсі".

Серед красунь улюбленою моделлю і музою Армані уже давно є акторка Джулія Робертс. Вона як ніхто інший відповідає ідеї дизайнера про те, що жінкам пасують як вишукані плаття, так і чоловічі костюми.

Пропонуємо 5 уроків стилю від дизайнера Джорджіо Армані:

- Розкішне - не означає незручне і тісне.

- Дешева пара взуття - невиправдана економія. Ніколи не заощаджуйте на головному, взуття - основа гардеробу.

- Чорна краватка - уніформа для будь-якого вечора. Кожному чоловікові пасує чорна краватка.

- Чорний і темно-синій кольори роблять нас стрункішими. Можна сміливо експериментувати з формою і тканиною, якщо притримуватися цієї гами кольорів.

- Ретельно добирайте аромат. Він може стати вашою візитівкою. Це перше, що відчувають люди, коли ми заходимо в приміщення, і останнє, що зникає, коли ми його покидаємо.

Дизайнер не виглядає на свої роки. Каже, що цей дар успадкував від матері-сицилійки. При цьому визнає, що не марнує щасливих генів: багато плаває, відпочиває, спить стільки, скільки хоче, не курить і не зловживає спиртним, регулярно відвідує тренувальну залу і їсть лише здорову їжу.

Він почувається щасливим і не збирається на пенсію. Пенсія для нього рівноцінна смерті. На людях Джорджіо завжди засмаглий, підтягнутий, вбраний у темно-синє чи чорне - це його улюблені кольори.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі