Бійці «Світязя» стали героями патріотичного проекту луцького музею

У Волинському обласному краєзнавчому музеї бійцям роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь» присвятили окрему тематичну експозицію на виставці «Пам’ятай, Україно, героїв своїх». Її приурочили подвигу правоохоронців під час участі в антитерористичній операції, повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Героями експозиції стали поліцейські, котрі захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали безпосередню участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях. Серед експонатів виставки унікальні світлини, які розповідають про бойові будні роти особливого призначення. Організатори також вшановують пам'ять бійців  «Світязю», котрі загинули в боях за Україну.

З виставкою ознайомилися бійці та ветерани легендарного підрозділу.

Нагадаємо, в травні поліцейські з роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь» вирушили на чергову ротацію на територію проведення операції об’єднаних сил.

Добровольчу роту патрульної поліції особливого призначення «Світязь» було створено в червні 2014 року. Підрозділ пройшов «Іловайський котел» і бої за Вуглегірськ. Мужність і відвагу бійців «Світязя» під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначено державними нагородами.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі