У Луцьку – новий майданчик для малюків

  1. Новина відноситься до:

У дітвори, яка мешкає на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 1, справжнє свято – для них 5 жовтня відкрили новенький ігровий майданчик.

А отримали діти такий подарунок від Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». 

Тож вже зранку у передчутті свята перед будинком почала метушитись малеча, якої дедалі ставало все більше й більше. А згодом до них приєднались і казкова Пеппі Довга Панчоха та Бульбашка, які кілька годин розважали дітвору.

«Передусім, хочу передати вітання від Ігоря Палиці. Він дуже вдячний вам за ініціативність, за те, що дбаєте про своїх дітей, дбаєте про те, аби створити для них гідні умови для відпочинку та для занять спортом. Мешканка цього двору пані Лілія подала хорошу ініціативу – допомогти у облаштуванні дитячого майданчика. Щорічно ми підтримуємо 12-15 таких об’єктів. Тому ваша ініціатива була схвалена. Враховуючи кількість підписантів, Ігор Палиця доручив створити цей ігровий майданчик. Тож нехай ваші дітлахи зростають здоровими та щасливими», – звернувся до лучан виконавчий директор Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Орест Маховський.

Діти брали участь у різних танцювальних конкурсах, вікторинах та змаганнях. Після забав Пеппі та Бульбашка обрали найактивніших хлопчика та дівчинку, які допомагали урочисто перерізати стрічку та відкрити ігрове поле.

 

«Навіть не думали, що матимемо такий гарний майданчик. Дуже вдячні Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» за чудовий подарунок. Моєму сину два рочки, тепер ми матимемо змогу тут із ним гратися. Раніше на цьому місці був занедбаний дитячий майданчик, де не залишилося майже нічого: ні гойдалок, ні гірок. Тепер маємо новенький», – каже Тетяна, місцева мешканка.

 

Тут і гірки, і гойдалка, і навіть шведська стінка для силових вправ. Ініціатори ідеї подбали, аби малеча не тільки тут гралася, а й виховувала свій фізичний дух.

 

Після офіційного відкриття діти хором подякували Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» за такий чудовий подарунок і побажали здоров’я його засновникові.

Варто зауважити, що ще 10 подібних майданчиків за сприяння Фонду «Новий Луцьк» відкриють до 9 жовтня.

 

ФОТО: Ксенія БУКІНА

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі