У Луцьку презентують мистецьку виставку, присвячену 100-літтю незалежності Польщі

15 червня 2018 року о 17.00 у Волинській організації Національної Спілки художників України (м. Луцьк, вул. Лесі Українки 24а) відбудеться урочисте відкриття мистецької виставки «Добрий день» викладачів Вроцлавської академії мистецтв імені Євгеніуша Гепперта. Виставка присвячена 100-літтю незалежності Республіки Польща.

Захід відбуватиметься під Почесним Патронатом Генерального Консульства РП у Луцьку.

Вроцлавська академія мистецтв імені Євгеніуша Гепперта— польський вищий навчальний заклад, який славиться відомими випускниками та сильним осередком викладацького складу. Саме професори, викладачі, аспіранти Академії підготували виставку. Художні роботи - від абстракції до реалізму – виконані у різноманітних видах та жанрах мистецтва. В експозиції буде представлено живопис, графіку, фотографію, скульптурні інсталяції, ассамбляж тощо.

Свою творчість митці Вроцлава вже експонували у Львові у Палаці мистецтв, де виставка знайшла багато поціновувачів. У Луцьку буде показано близько 50 творів 44 митців з Вроцлавської академії мистецтв. Після Луцька експозицію покажуть також у Кам’янці-Подільському.

Показ вроцлавського мистецтва в Україні в усій різноманітності стилів, тем, технік і способів вираження буде цікавий українському глядачеві, стане діалогом, різновидом спілкування та буде сприяти інтеграції творчих середовищ наших країн.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі