Куди зник луцький кликун

Джерело: Інформаційне агентство Волинські новини

Скульптуру тимчасово забрали з вулиці працівники Центру туристичної інформації та послуг. Невдовзі її мають встановити на постаменті.

Так, 10 червня в мережі Facebook поширили інформацію про те, що символ міста – луцький кликун, встановлений на розі вулиць Лесі Українки та сенаторки Левчанівської, зник.

У коментарях лучани, своєю чергою, висловлювали думку, що скульптуру могли просто вкрасти. Як повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини директорка Центру туристичної інформації та послуг управління туризму та промоції міста Катерина Теслюк, кликун нікуди не зник.
 

«Його відломили, тому ми забрали скульптуру в приміщення центру. Він – у нас», – зазначила Катерина Теслюк і додала, що невдовзі кликуна мають встановити назад.

Нагадаємо, луцького кликуна на розі вулиць Лесі Українки та сенаторки Левчанівської встановили ще влітку 2015 року.

Наступного дня скульптури на місці не було, в соцмережах говорили про можливе викрадення. Однак 1 вересня луцький кликун повернувся на своє місце, як з'ясувалося, – після ремонту. Так, камінь і метал не витримали активних проявів уваги лучан та гостей нашого міста і скульптура почала хитатися. Тому кликун поїхав у майстерню на «укріплення»


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі