Лучан кличуть на фестиваль сім'ї

Свято для всієї сім'ї відбудеться у Луцьку 28 травня, на другий день свята Трійці.

Захід організовують за підтримки департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Кожна подружня пара матиме змогу не лише гарно провести час у різноманітних локаціях, а й вперше в Луцьку взяти участь у подружньому челенджі. Команда заходу пропонує збагатити свої стосунки і пройти 6 кроків до зміцнення сім'ї в інтерактивній формі.

«Вам потрібен буде гарний настрій, почуття гумору і трішки серйозності, щоб зануритись вглиб один одного», - зазначають організатори.

Для хоробрих, мужніх, відважних татусів у парку відбуватиметься силове змагання з перетягування автомобіля «Супертато», в якому кожен за бажанням може взяти участь.

Для дітей облаштують зону активного відпочинку: батути, майстерки, розваги, велетенські мильні бульбашки, морозиво.

На сцені виступатимуть:

• RULADA – популярна співачка, автор, композитор, зоряний педагог по вокалу, засновник унікальної авторської школи різножанрового вокалу ImproviNation, є номінантом ряду престижних музичних фестивалів і премій: Х-фактор, Хіт-конвеєр 2016, Українська пісня, YUNA та ін.

• Олександр та Віта Ліванцови – автори українського сімейного хіту «Моя сім'я», композитори, автори пісень, переможці конкурсу «Християнська пісня року»

• Сергій Рибак – композитор, джазовий виконавець, засновник Християнської естрадно-джазової школи «Тритон» в Луцьку та в Києві

• Подружні конкурси, ігри

• Подарунки для переможців від спонсорів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі