Луцькі спортсмени завоювали три медалі на чемпіонаті світу з джиу-джитсу

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

ХІІ відкритий чемпіонат світу з джиу-джитсу JJIF юніори 12-14 років, етап Кубку Європи Balkan Open JJIF для категорій 15-17 років, 18-21 рік, відбувався 25-27 вересня в місті Банья Лука (Боснія — Герцеговина).

У цих змаганнях взяли участь 640 учасників із 19 країн світу, зокрема з Австрії, Бельгії, Болгарії, Чорногорії, Данії, Греції, Хорватії, Італії, Ізраїлю, Кіпру, Германії, Польщі, Румунії, Росії, Словенії, Сербії, Туреччини та України в системах: Fight; DUO; Ne-waza, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Згідно з результатами змагань, у різних вікових та вагових категоріях спортсмени з Луцька здобули 1 золоту, 1 срібну та 1 бронзову медалі.

Так, Назар Смірнов (вікова категорія 12-14 років, до 50 кг) зайняв третє місце, Максим Гераськін (вікова категорія 18-21 рік, до72 кг) зайняв друге місце, Богдан Мочульський (вікова категорія 18-21, до72 кг) виборов перше місце.

Участь у чемпіонаті організовала Волинська обласна організація Асоціації джиу-джитсу України. На Волині Національну федерацію джиу-джитсу очолює Ігор Юхименко, який є тренером луцьких спортсменів.

Успіхи наших хлопців за попередній рік.

Джиу-джитсу - японське бойове мистецтво, яке вивчає техніку і тактику ведення ближнього бою з одним або кількома суперниками, зі зброєю та без неї. Техніка сучасного джиу-джитсу значною мірою складається з борцівських технік (захвати, заломи, зчеплення і захоплення, підніжки, кидки, звалювання, утримування і визволення, інше позиційне маневрування) та больових і задушливих прийомів (дія на суглоби, м'язи, артерії та больові точки), а меншу частину її обсягу складає ударна техніка рук і ніг (удари пальцями, кулаками, долонями, ліктями, головою, колінами і стопами). Іншими словами, сучасне дзюдзюцу — це техніка комплексного рукопашного бою.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі