У Луцьку – конкурс на найкраще середньовічне вбрання

9 червня в рамках Фестивалю середньовічного духу «Князівський бенкет» відбудеться конкурс на найкраще середньовічне вбрання.

Цьогоріч конкурсне журі обиратиме переможців у трьох номінаціях: 

  • кращий жіночий костюм;
  • кращий чоловічий костюм; 
  • кращий дитячий костюм. 

Переможці отримають подарунки від партнерів Фестивалю: дорослі учасники - путівки від туристичних агенцій Нові Мандри та GEOexpress, а маленькі учасники – подарунки від Компанія Тигрес.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, усі бажаючі повинні 9 червня зареєструватись в наметі Центру туристичної інформації та послуг на площі перед замком. А також бути готовими до представлення свого вбрання перед фестивальним журі та широкою публікою.

Організатор заходу — управління туризму та промоції міста Луцької міської ради. 

Початок урочистої ходи — 15.00 з Театрального майдану. Далі фестиваль триватиме на площі перед замком. Вхід вільний.

Довідка: Захід розповідає про історичну епоху Середньовіччя Древнього Лучеська. Стержневою ідеєю і основоположною подією фестивалю є З’їзд європейських монархів 1429 року, коли до Луцька для дипломатичних переговорів прибули королі, монархи, імператори та інші поважні гості з усієї Європи. Після проведення цього заходу наше місто було нанесене на усі європейські карти! Фестиваль відбуватиметься у місті втретє та буде черговим етапом підготовки до масштабного святкування 590-ї річниці даної події у 2019 році.

 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі