СБУ у Луцьку вшанувала пам’ять загиблого капітана Віктора Мандзика. Фото

Джерело: Прес-служба УСБУ у Волинській області

Працівники Служби безпеки України вшанували у Луцьку пам'ять трагічно загиблого три роки назад в районі проведення антитерористичної операції капітана СБУ Віктора Мандзика.

Віктор розпочав свою службу в органах української спецслужби у 2009 році. Став найкращим стрілком спецпідрозділу СБУ «Альфа» у Волинській області, членом збірної команди регіонального управління з рукопашного бою. Через серйозну травму Віктор перейшов на службу в оперативний підрозділ.

З січня 2015 року Віктор Мандзик перебував у службовому відрядженні у районі проведення антитерористичної операції в Донецькій області, особисто брав участь у затриманні озброєного терориста.

Виконуючи свій професійний та громадянський обов'язок, капітан СБУ загинув 21 березня 2015 року у місті Волноваха. Указом Президента України № 174/205 від 25 березня 2015 року за вагомий особистий внесок у зміцнення національної безпеки, високий професіоналізм, зразкове виконання службового обов'язку Віктор Мандзик нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Працівники регіонального управління, які виконують завдання в районі проведення антитерористичної операції, поклали квіти до пам’ятного знаку, що встановлений на місці загибелі Віктора Мандзика у місті Волноваха Донецької області.

Мама загиблого офіцера Ольга Олександрівна подякувала колективу Служби безпеки України за постійну підтримку та пам’ять про її героїчно загиблого сина.

 

 

 

 

 

 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі