Уряд призначив директора Центру оцінювання якості освіти

Джерело: ТСН
  1. Новина відноситься до:

Тимчасовим виконувачем обов’язків Українського центру оцінювання якості освіти призначили Вадима Карандія.

Про це під час брифінгу заявив Міністр освіти і науки України Сергій Квіт, повідомляє ТСН.

«Він колись працював у системі УЦОЯО - має хорошу репутацію, думаю, цілком впорається. Карандій скоро приступатиме до роботи, я думаю, тут усе буде гаразд»,  - запевнив він.

Окремо Квіт наголосив, що в УЦОЯО незабаром буде оновлено колектив, також, на думку міністра, слід оновити й обладнання.

«Не знаю, чи варто підіймати питання про сервери. Головне - людський компонент, я думаю, що нам доведеться шукати інших людей, зокрема «айтішників». Та інших. Нам треба дуже сильно оновити матеріальну базу, бо значна кількість обладнання застаріла, не можна закупити заплатчини, бо не випускається. Я думаю, що оновлення відбудеться і матеріально-технічної бази, інформаційного продукту, і будуть нові люди», - запевнив він.

Зазначимо, донині Карандій очолював державне підприємство «Інфоресурс», який опікується єдиною освітньою базою ЄДБО, а раніше обіймав посаду заступника директора УЦОЯО. Нагадаємо, тиждень тому Ігор Лікарчук пішов із посади очільника Центру оцінювання якості освіти, заявивши, що не хоче працювати у «команді, що є сьогодні при владі».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі