«Нафтогаз» заблокував рахунки «Луцьктепла»

Джерело: Волинське агентство розслідувань
  1. Новина відноситься до:

Міський голова Луцька Микола Романюк повідомив, що НАК «Нафтогаз» 24 вересня заблокував рахунки ДКП «Луцьктепло».

Про це він розповів 25 вересня під час засідання антикризового енергетичного штабу, повідомляє «Волинське агентство розслідувань».

Романюк зазначив, що не розуміє політики НАК «Нафтогазу». За його словами, заблокували навіть інвестиційний рахунок, на який перераховували кошти за лічильники та гасили заборгованість із виплати зарплат.

Тому Романюк запропонував, щоб «Нафтогаз» «перейшов на одноденний робочий тиждень, дивлячись на роботу «Нафтогазу» в країні».

Романюк також зазначив, що заборгованість тягне за собою кільцеву реакцію – через нестачу газу не постачає значну кількість води й «Водоканал», тому підприємство теж несе збитки.

Проте голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик вважає, що «недопрацьовують» керівники на місцях, бо, скажімо, у Львові теж є заборгованість, але тепла вода є.

«Якщо я приїду наступного разу до Києва, а під Міністерством не буде палатки «Луцьктепло», напишете заяву на звільнення, бо ви не думаєте про людей», ‒ звернувся губернатор до керівника ДКП «Луцьктепло».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі