Тарас Яковлев склав повноваження керівника

  1. Новина відноситься до:

Перший заступник луцького міського голови Тарас Яковлев склав із себе повноваження керівника представництва громадської організації «Об’єднання «Самопоміч» у місті Луцьку. Про це він заявив на прес-конференції 24 вересня 2015 року.

Як зазначив Яковлев у своїй заяві, він був обраний керівником представництва «Самопомочі» у Луцьку ще наприкінці липня 2014 року.

«Моя команда натхненно та віддано працювала під логотипом «Об’єднання «Самопоміч» як представництво громадської організації в місті Луцьку, підтримуючи стандарти, які втілюються  громадському житті, в політиці та які намагається впровадити в Україні «Об’єднання «Самопоміч». Проте під час роботи луцького представництва «Об’єднання «Самопоміч» моя команда виявила, що громадська організація є своєрідним прикриттям для діяльності політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Дані факти суперечать моїм переконанням, тому я складаю повноваження керівника представництва громадської організації «Об’єднання «Самопоміч» у місті Луцьку», - зазначи Тарас Яковлев у своїй заяві.

Нагадаємо, нещодавно «Самопоміч» оприлюднила списки кандидатів на місцеві вибори.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі