Показали, як виглядатиме сквер у центрі Луцька. Фото

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Визначили переможця конкурсу на кращий проект скверу на місці колишнього квіткового ринку, що на проспекті Волі у Луцьку.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, загалом у конкурсі взяли участь 5 проектів. Переміг же проект фізичної особи-підприємця Ірини Левчинської.

Зі слів Ігоря Поліщука, при виборі комісією переможця враховувалася і вартість реалізації проекту.

«Я думаю, що вартість реалізації цього проект не буде високою. У конкурсі брали участь проекти більш складні в реалізації, проте вони були не зовсім доцільні для цього місця та для того фінансового стану, в якому є наразі Луцька міська рада. На даний момент ведуться переговори із підприємцями, адже є попередня згода, що будівництво цього скверу буде профінансоване за приватні кошти, тобто так, як це відбувалося у центральному парку», - зазначив радник міського голови. Та додав, що реалізацію проекту планують розпочати весною.

Нагадаємо, роками місцеві жильці висловлювали невдоволення щодо квіткового ринку на їхній прибудинковій території. Проте цьогоріч міській владі вдалося знайти порозуміння з квіткарямиринок переносять у домовлене раніше місце біля філармонії.

Загрузка...

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі