«Динамо» в Луцьку обіграло «Волинь»

Джерело: ФК «Волинь»
  1. Новина відноситься до:

Луцька «Волинь» удома програла київському «Динамо» у рамках восьмого туру Прем’єр-ліги України.

Матч відбувся у неділю, 21 вересня, на оновленому стадіоні «Авангард», повідомляє прес-служба футбольного клубу.

Перший м’яч поцілив у ворота ФК «Волинь» на  43 хвилині Артем Кравець. Другий гол динамівці забили із пенальті. Вдарив у ворота лучан Олег Гусєв на 62 хвилині матчу.

«Ми готувалися, звичайно, трішки активніше, ніж на інших суперників. Але гра поставила на місце наші сподівання. Це сталося через те, що футболісти в першому таймі грали несміливо, тому в атаці було мало моментів. Гравці боялися зробити помилку і врешті її припустився той, хто грав найменш активно. В захисті ми грали троє. Ми дали Шабанову відпочити, вийшов Приндета і зіграв в принципі непогано», - прокоментував поєдинок головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний.

Також Кварцяний додав, що загалом, якщо врахувати нинішній стан «Динамо», їхній функціональний рівень, то лучани зіграли непогано.

«Це «Динамо», команда Ліги чемпіонів. Я, до речі, сказав перед матчем: «У вас є шанс сьогодні взяти участь в ЛЧ. Покажіть характер, самолюбство і не забутьте про кваліфікацію». В цілому я поставив би позитивну оцінку. Всі віддалися грі і шкода, що не забили», - зазначив він.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі