Романюку соромно, що гарячої води немає

  1. Новина відноситься до:

Міський голова Микола Романюк вибачився перед лучанами за відсутність гарячої води у місті. 

Мер запевнив, що йому соромно дивитися в очі людям, які добросовісно платять за комунальні послуги. Про це він заявив в ефірі телепередачі «Пряма мова» телерадіокомпанії «Аверс».

«Я з цим лягаю спати і просинаюся», - розповів Романюк.

Він зазначив, що над вирішенням проблеми працює як міське, так  і обласне керівництво. Про ситуацію, яка виникла, знає і Адіміністрація Президента. За словами Романюка, питання відновлення постачання гарячої води обговорювали безпосередньо з Віце-прем’єр-міністром України Геннадієм Зубком.

Міський голова розповів, що в Україні приблизно 650 підприємств , таких як «Луцьктепло», відімкнені від газу. 

Щоправда, газ обіцяли подати упродовж наступного тижня, - запевнив Романюк.

«Ми звернулися з пропозицію щодо реструктуризації боргу. Єдине, що я можу, - це вибачитися. Так склалася ситуація, безперечно, вина влади є. Вона у тому, що підприємствам потрібно вживати жорсткіших заходів щодо тих людей, які не платять», - заявив мер Луцька.

Для того, щоб кількість неплатників не збільшилася у зв’язку із здорожчанням комунальних послуг, міський голова переконує оформлювати субсидії. 

Нагадаємо, під час оперативної наради у вівторок, 15 вересня, Микола Романюк дав обіцянку про те, що найближчим часом поверне лучанам гарячу воду. 

Натомість керівництво «Луцьктепла» не знає, коли буде гаряча вода.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі