У центральному парку Луцька облаштують паркувальні місця

Джерело: Інформаційне агенство Волинські Новини

На вулиці Глушець та біля церкви у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки облаштують паркувальні місця. Окрім того, біля в’їзду в зоопарк встановлять болард.

Про це йшлося сьогодні, 11 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Так, під час розгляду петиції щодо заборони в’їзду автотранспорту на території Центрального парку імені Лесі Українки заступник міського голови Олександр Рачков розповів, що це питання буде вирішуватися шляхом облаштування парковок.

«З цього питання ситуація виглядає так: більшість з вас бачили, що закінчується роботи щодо встановлення боларда біля зоопарку. Там не будуть пропускати всі автомобілі. Буде дозволено в’їжджати лише службовому транспорту. Проблема паркування в межах центрального парку буде вирішуватися шляхами влаштування паркувальних місць на вулиці Глушець, де зараз прокладаються труби, тому автомобілі не можуть зараз там паркуватися. Також облаштують стоянку з обох боків церкви у парку», - зазначив Олександр Рачков.

Депутати прийняли рішення направити вказану петицію на врахування в роботі щодо реконструкції центрального парку першому заступнику міського голови Григорію Недопада.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі