У Луцьку змагатимуться кращі у настільних іграх

  1. Новина відноситься до:

У Луцьку 30 вересня відбудеться турнір із настільних ігор. Змагання триватимуть із 15:00 перед головним корпусом Східноєвропейського університету імені імені Лесі Українки, повідомляють організатори ГО «Брейншторм».

У турнірі візьмуть участь 56 гравців. Учасники вибиратимуть кращого за підсумками результатів у трьох іграх: «Манчкін», «Уно» та «Доббл». Це поширені забави у багатьох країнах світу. Вони стали хорошим та корисним способом проведення вільного часу.

Участь в турнірі можуть взяти всі охочі, вікове обмеження відсутнє. Заявки подаються у реєстраційній формі в командному (по три людини) та індивідуальному заліках на офіційній сторінці ГО «Брейншторм» у соціальних мережах. Кращі гравці визначаються у кожній грі, згідно з її правилами та правилами проведення турніру. Переможці отримують подарунки у вигляді настільних ігор.

 

Настільні ігри сприяють розвитку уваги, пам’яті, реакції, логіки, стратегічного мислення. Окрім цього, проведення турніру приверне увагу до «Вечорів настільних ігор» та інших форм змістовного дозвілля, що проводить організація.    

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі