Новини минулого: 5 серпня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 5 серпня 1960.

Черговий випуск машиністів підземних електровозів відбувся в учбовому комбінаті тресту «Нововолинськвугілля». 17 висококваліфікованих машиністів прийшло на шахти Нововолинська.

Електрифікується село Секунь Старовижівського району. Вже підведено струм до школи, колгоспної контори клубу, магазина та 50 житлових будинків. Повністю електрифіковані тваринницькі ферми.

Закінчилися республіканські змагання з легкої атлетики на першість серед колективів спортивного товариства «Спартак». Волинські спортсмени зайняли сьоме місце. Представник Володимир-Волинського педагогічного училища фізичного виховання М. Кузьмик встановив новий рекорд області в бігу на двісті метрів з бар'єром (результат 26,3 секунди) і показав час другого розряду —11,4 секунди в бігу на сто метрів.

Погода. За даними гідрометеорологічної служби, сьогодні в Луцьку та області слід чекати мінливу хмарність, місцями короткочасний дощ, грозу. Вітер західний, помірний, іноді сильний. Температура — 20-25 градусів. В наступні п'ять днів буде помірно тепла погода, місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер слабий до помірного, іноді сильний.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі