Новини минулого: 3 серпня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 3 серпня 1960.

Стала до ладу електростанція в Голобському плодорозсаднйцькому радгоспі Ковельського району. Незабаром буде закінчено будівництво лазні та гаража.

Цікавий тематичний вечір на тему «Чи готовий ти жити при комунізмі?» провела Нововижівська сільська бібліотека Старовижівського району. Активну участь у цьому заході взяли вчителі  тт. Ступик, Самойлик та ланкова колгоспу «Світанок» тов. Дідух.

Альбом кольорових репродукцій. В Державному видавництві образотворчого мистецтва і музичної літератури УРСР вийшов з друку великий альбом кольорових репродукцій «Ювілейна художня виставка Української РСР». Це красиво оформлене видання випущено до Декади української літератури і мистецтва в Москві. В ньому зібрано 160 репродукцій кращих робіт українських живописців, скульпторів і графіків, що їх вони створили до 40-річчя Великої Жовтневої соціалістичної революції. Масовим тиражем вийшли з друку ілюстровані альбоми «Шахтарі Донбасу», «Крим», «Сімферополь», друкуються мальовничі видання про столицю республіки — «Знову цвітуть каштани» і «Київ».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі