«Бандерштат-2017»: місце та програма

Джерело: Організатори фестивалю

Фестиваль українського духу “Бандерштат” цьогоріч відбудеться 4-6 серпня. Початок – о 10:00. Місце проведення - село Рованці Луцького району. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

За роки існування фестиваль став візитівкою Луцька. Щороку на “Бандерштат” приїжджають тисячі людей з різних куточків України та з-за кордону. Тут виступали чи не всі найпопулярніші українські гурти.

Програма фесту — різноманітна та насичена, крім головної музичної, також діють і акустична та літературна сцени, гутірки з відомими людьми, майстер-класи, історичні реконструкції, флеш-моби. “Бандерштат” - не просто музичний фестиваль, основною ідеєю є популяризація українського національного духу та патріотизму.

Цьогоріч - кращі гурти України та гості з-за кордону на п’яти музичних локаціях, найактуальніші лектори, традиційний безалкогольний формат, передові літератори країни, спорт, смачна їжа, презентації молодіжних та громадських ініціатив, дискусії та відпочинок.

Програма фестивалю:
 

Нагадаємо, минолоріч фестиваль українського духу «Бандерштат-2016» відбувався на іншій локації - на іподромі на вулиці Глушець.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі