«Світязь» вирушив на схід із новим командиром, жінкою-офіцером та священиком

Джерело: УМВС України у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

У лавах роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» відбулася чергова ротація.

Разом із бойовими побратимами на східні рубежі вперше вирушили жінка-офіцер та священик, повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Для багатьох хлопців міліцейського підрозділу з Волині ця ротація вже третя, для декого – четверта. Правоохоронці, які пройшли випробування боями під Іловайськом та Вуглегірськом, виконують бойові завдання у гарячих точках Луганщини та Донеччини.

Керівник спецпідрозділу доповів начальникові УМВС України у Волинській області Петру Шпизі про готовність особового складу до несення служби у зоні проведення АТО.

Очолив зміну добровольців командир роти Сергій Козак, який на передову як очільник «Світязя» їде вперше.

«Для мене велика честь перейняти естафету від Олександра Фацевича і очолити славнозвісний підрозділ. Я переконаний: у колективі повинна панувати довіра, підтримка та взаємодопомога – завдяки цьому підрозділ зможе успішно виконати поставлені завдання. Свій авторитет та можливості «Світязь» не раз демонстрував на передовій, тож цілком впевнений, що задану «висоту» втримаємо й надалі», - запевнив він.

Цього разу разом з чоловіками вперше на східні кордони вирушила жінка – справжній «бойовий» старший інспектор роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» Наталія Герасимчук. Також разом із добровольцями на схід поїхав настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Олександр Мазурак.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі