Луцьк започаткував всеукраїнський флешмоб. Фото

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Близько 150 осіб долучилися до відкриття загальноукраїнського флешмобу MoлодьChallenge у Луцьку, суть якого полягає в об’єднанні молоді за допомогою фарб Холі.

Захід відбувся 25 червня на Театральній площі з нагоди відзначення Дня молоді. Окрім спільного підкидання різнокольорових фарб, під час заходу також відбувся концерт, різноманітні конкурси та бодіарт.

Атракцією, яка все ж таки привернула найбільшу увагу, став, звичайно ж, флешмоб. Як розповів один із організаторів Едуард Примаков, все дійство відзняли за допомогою квадрокоптера. Пізніше на основі записів змонтують відеоролик, який планують скерувати майже до усіх українських міст. Так розпочнеться челендж.

«Ми плануємо запустити в Україні флешмоб, який розпочнеться з Луцька. Будемо показувати єдність нашої молоді якраз у День молоді», – підкреслив Едуард.

Читайте ще: Як лучани святкують День молоді. Фоторепортаж

Відзначимо, що така ініціатива неабияк зацікавила не тільки молодь, а й людей старшого віку та дітей. Усі разом жбурлялися різнокольоровими фарбами під запальну музику, а потім ще довго просто танцювали, водили хороводи і, звичайно ж, фотографувалися.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі