Нещодавно нанесену дорожню розмітку у Луцьку «замаскували». ФОТО

Джерело: Фейсбук
  1. Новина відноситься до:

У Луцьку замалювали й присипали піском «незручну» дорожню розмітку, яка не дозволяє повертати ліворуч машинам, що виїжджають з автомийки.

Так, розмітку неподалік перехрестя Гордіюк-Кравчука замалювали чорною фарбою і притрусили піском, щоб виглядало натуральніше.

Про це написав у Фейсбуці патрульний Олександр Лісінський.

«Не встигла висохнути нова намальована розмітка на вул. Гордіюк, як вже о 9 ранку троє невідомих людей швиденько замальовують чорною фарбою розмітку, відразу ж засипають піском (щоб не так видно було, що замалювали...) і біжать в сторону мийки.

А все для чого? Щоб з мийки можна було повертати ліворуч! Оце я розумію турбота за клієнтами! А то ті дорожні служби понамальовують розмітки, ніде розвернутись», - йдеться у дописі.

Патрульний зазначає, що перехрестя Гордіюк-Кравчука і так є аварійне. Але працівники мийки на це не звертають увагу, головне – зручність для клієнтів.

«Найгірше те, що перехрестя Гордіюк-Кравчука і так є аварійне, але головне ж турбота про клієнтів і плювати їм, що такими діями вони зробили ще одну аварійну ділянку... і плювати їм, що там зупинка громадського транспорту, плювати, що там немає оглядовості для водіїв», - пише Олександр Лісінський.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі