Новини минулого: 3 червня

  1. Новина відноситься до:

«Волинське слово», 4 червня 1939 року

Ірляндія хоче бути об’єднаною. Як відомо, Ірляндія складає дві держави: на чолі північної Ірляндії стоїть де-Валєра, на чолі південної – д-р Хайд. Акція ірландських терористів має на меті змусити Англію до об’єднання Ірландії під верховним проводом національного уряду де-Валєри. Цього самого домагається й сам де-Валєра, фанатичний борець за ідею незалежности Ірляндії.

Памяті Юлії Юзевської. 29 травня б. р. в Луцьку в Брацькій Чесно-Хресній церкві відбулася панахида за спокій душі померлої 20 травня в Лодзі бл. п. Юлії Юзевської. Протопресвитер П. Пащевський виголосив чулу промову, в якій докладно освітлив широку добродійну діяльність покійної.

Курси для керівників збірниць яєць. Старанням Волинської Рільничої Палати й Союзу Рільничих і Забірково-Господарчих Кооператив, відбулися курси для керівників збірниць яєць у таких пунктах: від 4 до 6 травня б. р. в Рожищах і від 12 до 13 травня у Володимирі. На курсах учасники ознайомилися з засадами організації збірниць і зобовязуючою рахунковістю, з засадами годівлі курей для продукції яєць, а також теоретично й практично з технікою яйчарства.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі