У Луцьку - «Фестиваль національної кухні»

  1. Новина відноситься до:

Сімейне свято «Фестиваль національної кухні» відбудеться у Луцьку вперше.

Захід розпочнеться 27 вересня о 14:00 годині у Центральному парку міста, повідомляє Громадська організація «Volfest».

Під час фестивалю відбуватиметься частування гостей свята українськими стравами (борщ, вареники, сало, бограч, куліш, деруни та інші), безліч різноманітних конкурсів та вікторин, майстер-клас з приготування українських страв від кращих кухарів Волині, змагання серед закладів торгівлі Волині на кращі страви, святковий ярмарок ужитково-прикладного мистецтва, кулінарні майстер-класи від відомих волинян, козацькі розваги, та святкова концертна програма за участі квартету «Аккорд», колективу «Чачка» ,  гурту «МоторРолла» та інших.

Також на фестивалі відбудеться  «Свято Борщу», яке є сучасним, яскравим, інтерактивним, кулінарним проектом, що вже відбувалось в різних куточках нашої країни. На заході приготують 300 літрів борщу за різними рецептами, які потім зможуть скуштувати гості фестивалю.

На території працюватиме дитяче містечко, де зможуть знайти собі заняття наймолодші гості фестивалю.

До участі у фестивалі запрошують народних майстрів, медоварів, творчі колективи, заклади торгівлі та виробників продуктів харчування. Про бажання взяти участь мож за телефна повідомити за телефоном: (066) 435 67 88.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі