Бадьорий початок дня: ранкові зарядки у Луцьку

Джерело: Волинські Новини

Усе більшої популярності набирають серед лучан вуличні зарядки. З приходом весни щонеділі професійні тренери запрошують охочих бадьоро розпочати вихідний день, аби забезпечити себе енергією та позитивом на весь тиждень.

«Рух – це життя! І дуже хочеться донести це до всіх. Можливо, у вас не вистачає часу або грошей на фітнес-центри чи елементарного бажання почати займатись собою. Можливо, ще чогось, але спробуйте хоча б раз прокинутись недільного ранку і прийти до нас на ранкову гімнастику. Це не відніме у вас багато часу, ми не змусимо вас робити щось понад силу, але ми впевнені, що гарний настрій і відчуття приємної легкої втоми «зроблять» ваш вихідний! А можливо, це дасть початок новій та корисній звичці», - запевнив Заслужений тренер України Олег Хом’як.
 

Загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх» організована Луцьким міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Генеральний партнер – мережа фітнес-центрів «Інтер Атлетика». Щонеділі усі бажаючі безкоштовно можуть попрацювати з кваліфікованими інструкторами.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНИН – ДВАНАДЦЯТИРАЗОВИЙ ЧЕМПІОН УКРАЇНИ З ПАУЕРЛІФТИНГУ

Зарядки проводяться на чотирьох майданчиках:

ЛПЗ – 9:00 год. – стадіон ЛПТУ № 9;

Центр – 10:00 год. – площа перед входом в Центральний парк відпочинку імені Лесі Українки;

33-й квартал – 10:00. год. – спортивний майданчик гімназії № 21;

40-й квартал – 10:00 год. – спортивний майданчик ЗОШ № 11.

«Я проводжу зарядку на території 21-ї гімназії. Дружину, як волонтера, долучив до проведення зарядки на майданчику 11-ї школи. Приходимо я з старшою донькою, дружина йде з меншою, і люди стараються приходити зі своїми дітьми. Виходить чудовий початок вихідного дня. Так ми відкриваємо для людей спорт власним прикладом», - продовжив Хом’як.

Вікового обмеження чи професійного відбору організатори не роблять і запрошують долучитися до спортивної ініціативи усіх охочих. Найближча зарядка відбудеться у неділю, 23 квітня.

«Різниці між початківцями і профі немає, адже це більше зарядка, ніж тренування. Тривалість лише півгодини, а заряд бадьорості в колі однодумців дає дуже хороший. Давайте зробимо наше місто здоровим», - закликав тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БУТИ В ФОРМІ ЦІЛИЙ РІК – ОСЬ МОТИВАЦІЯ

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі