У Шацьку відкрилася фотовиставка «Герої серед нас»

Джерело: Район. Шацьк

Війна на сході України проти російських окупантів дала українцям нове покоління героїв – незламних духом, мужніх та відважних.

Серед декількох тисяч цих бійців – сімнадцятеро волинян, які стали героями фотовиставки «Герої серед нас». Автором цих робіт є фотограф Валерій Мельник.

Спершу відкриття виставки відбулось у Луцьку 14 жовтня, відтоді вона мандрує містами та селищами Волині. А вже сьогодні, 12 квітня, фотовиставку з Любомля привезли в стіни Шацького лісового коледжу, де вона буде знаходитись до 28 квітня.

За плечима Героїв – пекло Іловайського котла, жорстокі бої за донецький аеропорт, висота кургану Савур-Могила та інші вогневі рубежі.

Попри пережиту війну, портрети Героїв вражають життєрадісністю та оптимізмом. Вони – звичайні люди - стоматологи, водії, механіки, які не злякалися слова «війна», пішли з гідністю виконувати свій громадянський обов’язок, завдяки їм ми маємо сьогодні на інших територіях нашої держави мирне життя.

Відкрили фотовиставку перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух, військовий комісар Шацького районного військового комісаріату Василь Матвійчук та заступник директора з виховної роботи Шацького лісового коледжу Андрій Панасюк.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі