Великодня листівки від дітей – українським воїнам

Кажуть, що дитячі слова, як молитва, оберігають і захищають. Тому напередодні Великодня Волинська обласна бібліотека для дітей вирішила допомогти учням 1-Г класу Луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького, якими опікується класовод Алла Гардізон, зробити вітальні листівки для воїнів АТО.

Майстер-клас вдався на славу, адже хлопчики та дівчатка дуже старались. А вже від тих побажань, що малеча написала в листівках, й розплакатись можна було. Стільки дитячої щирості та любові в кожному слові.

«Любий солдате! Вітаю тебе з Воскресінням Христовим! Дякую за мирне небо над головою. Нехай кожна мить твого життя буде благословенна! Христос Воскрес!», - написав Миколка Подарецький.

А Давид Кузьменко побажав воїнам якомога швидше повернутися додому живими і здоровими. Кожен з дітей написав найщиріші слова привітань. Сподіваємось, що ці листівки потішать наших захисників у світлі Пасхальні дні.

Майстер-клас пройшов під керівництвом завідувачки відділу дитячого та сімейного читання обласної дитячої книгозбірні Оксани Кардаш.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі