Вихованці театру мод у Луцьку взяли першість на міжнародному фесті

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Театр мод Grace Model House зайняв перше місце на міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ», що відбувався у Києві 25-26 лютого 2017 року, повідомляють учасники заходу.

Хореографи: Вікторія Поліщук та Інна Мархевка. Керівник - Анна Тріль.

Учасники театру мод – учні модельної школи Grace Model House:

Театр мод «Grace Model House» (Луцьк) створений на базі учнів модельної школи. Основним завданням театру є розвинути творчі та артистичні здібності дітей. Допомогти їм відчувати себе на сцені природньо та впевнено. Вистави театру мають дещо незвичний характер, адже вміщують у собі дефіле, хореографічні елементи, а також сценічну майстерність актора, розповідають учасники.

Театральна студія впливає на загальний розвиток, допомагає віднайти своє творче «Я» та актуалізувати приховані таланти. Таким чином можна подолати страхи та розширити емоційну палітру майбутніх моделей.

Учасниками театру мод є напрочуд талановиті та здібні діти різних вікових категорій. Саме вони є ініціаторами створення не лише художніх номерів, але й долучаються до творчого процесу на усіх його підготовчих етапах.

«На міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна об’єднує світ» ми вирішили продемонструвати те, що мода має властивість повертатися. Одяг, який, здавалося б, застарів, знову стає актуальним і сучасним. Американські жінки тридцятих років - яскравий тому доказ. Відправною точкою зародження цього стилю стало місто Чикаго, яке в 30-х роках минулого століття заполонили гангстери, кабаре, вільні звичаї і неймовірна розкіш. Цей стиль приємно здивує вас своєю різноманітністю і елегантністю. Дозволить зануритися в часи ретро і покаже справжніх чиказьких модниць», - розповіла Анна Тріль.

Контакти школи моделей Grace Model House:

097 273 99 29 та 050 556 46 01.

Адреса: Луцьк, вул. Лесі Українки, 52.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі